Castrol CLASSIC 20W-50

Castrol CLASSIC 20W-50

Tilgængelighed:
Er på lager
Kategori:
Motorolie
Viskositet:
20W-50
Applikationer:
Oldtimer
Egenskaber:

Mineralsk

Gratis levering
Alle priser er inkl. MOMS
5 Liter Kande 72.79 DKK pr. Liter
364 DKK
I total:
1456 DKK
Minimum ordre: 4
5 Liter Kande 78.56 DKK pr. Liter
393 DKK
I total:
393 DKK

Multi-motorolie baserende på mineralolie til helårsbrug i motorer fra 1960 med oliefilter. Den er bindeledet mellem mild legerede motorolier og højadditiverede, moderne smørestoffer. God slidbeskyttelse ved fremragende olietryksadfærd.

At besidde et klassisk køretøj er en af de mest dejlige aktiviteter. Gennem klubber, fagpressen, producenter og værksteder er forsørgelsen med dele ikke noget problem. Men hvordan er det med de passende smørestoffer?

Castrol byder CLASSIC OIL programmet, for at du stadig bliver kørende med din hobby. Den forener de særlive krav af klassiske motorer med tydelig forbedrede slidbeskyttelsesegenskaber af moderne smørestofteknologi.

Naturligvis kan tidligere motorer ikke sammenlignes med konceptioner og belastningsgrænser af nu til dags efterkommere. Skræddersyede olier er derfor af funktionssikrende betydning.

Smørestoffer er livsvigtige konstruktionselementer ligesom mekaniske dele. Castrol MOTOR OILS er afstemt på ældre aggregaters behov samt de brugte tætningsmaterialer, hvidmetaller og flerfarvede legeringer.

Med en stor fordel sammenlignet med tidligere olier: Performanceniveauet er i enhver henseende tydelig overlegen.


Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Leveringstid er arbejdsdage

mcdaekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG