Levering og betalingsbetingelser

  Moms og fragt er inkluderet i alle vore priser (i Danmark).

  Levering

  Vi gør livet let for dig og leverer, hvor du ønsker det inden for vores leveringsområde. Dette omfatter eksklusivt på vegne af mcdaekonline.dk i Danmark.

   Vores leveringstid beløber sig på Gennemsnitlig levering indenfor 5 arbejdsdage, indenfor Danmark. For komplette hjul er leveringstiden ca. 5-7 arbejdsdage. 

  Du kan vælge mellem 3 leveringsalternativer
  1. Få varerne leveret hjem til dig. Vi leverer i dette tilfælde til samme adresse, som også regningen vil blive sendt til.
  2. Du får leveret varerne til en monteringspartnere i nærheden. Marker hertil venligst "lever varen til en monteringspartner", i trin 2 i leveringsprocessen, og vælg i trin 3, en monteringspartner i din nærhed. Vi informerer den udsøgte monteringspartner, og leverer varerne derhen.
  3. Du får varen leveret til en anden adresse. Indgiv hertil venligst leveringsadressen, og - hvis Du ikke selv kan modtage Varerne - navnet på personen, som er berettiget til at modtage varerne.

  Spørgsmål vedrørende vores leveringsservice, kan Du sende til daekonline@delti.com

  Bemærk venligst pristillæg på 75 DKK per dæk, hvis vi skal levere på en ø.

  Ved komplethjul gælder: Priserne er per komplethjul, plus 75 DKK forsendelsudgifter per hjul, indenfor Danmark.

  Betalingsmåder

  Bankoverførsel og PayPal
  1. Med kreditkort eller kontantkort. Vi accepterer Visa, Eurocard/Mastercard. Skriv altid dit kortnummer. Vi debiterer din konto efter levering. Hvis du af sikkerhedsgrunde ikke vil sende dit kortnummer via Internet eller ring.
  2. Via bankoverførsel. Overfør beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når vi har registreret betalingen, leveres dækkene.

  Hvis du har spørgsmål med hensyn til betaling, er du velkommen til at kontakte os på: daekonline@delti.com

  Vores adresse:

  www.mcdaekonline.dk
  Delticom AG Brühlstr. 11
  30161 Hannover // Tyskland
  Tel: 077345733
  Email: daekonline@delti.com

  Returner venligst ikke varer til ovenstående adresse. Vi kan ikke modtage returvarer på denne adresse. Ved retur, ring venligst til os, eller send os en e-mail på daekonline@delti.com , så henter vi dækkene.

  Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.