Distinguished Gentleman's Ride 2019

  Sammen i Sadlen for Mænds Sundhed


  Bikere fra hele verden mødes årligt i deres stiveste motorcykelpuds for at rejse penge til den globale kamp mod prostatakræft og et øge bevidstheden om mænds mentale sundhed, en stolt tradition med hele 6 år på bagen.
  Til dette års Distinguished Gentleman's Ride d. 29. september regner man med at indsamle godt 7 millioner US-dollars til det gode formål.
  Hos mcdaekonline.dk understøtter vi igen i år dette sympatiske projekt og vil gerne opfordre DIG til også at deltage!

  Siden det første Distinguished Gentlemen's Ride 2012 er både fanbasen og deltagerantallet vokset støt. I år forventer arrangørerne et samlet deltagerantal på hele 120.000 bikere fordelt på 650 byer i 100 forskellige lande. Formålet med arrangementet er at sætte fokus mænds sundhed og understøtte projekter til bekæmpelsen af prostatakræft, og hvilken bedre måde at gøre dette på, end ved at iføre sig sit fineste tweed-outfit og lufte sin custom- eller classicbike sammen med andre mænd? D. 29. september indtager de velklædte bikere vejnettet verden over, og håber derigennem måde at kunne motivere til rundhåndede støttebidrag.

  Du kan også være med til at støtte Distinguished Gentleman's Ride 2019. Enten ved selv at deltage i et af de mange "rides", eller ved blot at give et finansielt bidrag.


  Mcdaekonline.dk understøtter DGR

  Dette år understøtter vi arrangementet i følgende tyske byer:

  Og internationalt er vi skam også med:


  Sammen med Metzeler sætter vi endda yderligere trumf på!

  I samtlige af vores sponsorbyer kan deltageren med det højeste indsamlingsbeløb nemlig se frem til et gratis sæt (for- og bagdæk) Metzeler dæk som belønning for indsatsen!   

  Alt om DGR

  Du finder flere oplysninger om Distinguished Gentleman's Ride på websitet www.gentlemansride.com (informationer, tilmelding, deltagerbyer og finansielle støttemuligheder).
  Vi håber på din støtte og vil hermed gerne takke alle, som har yder et finansielt bidrag eller deltager!

  Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
  OK