Nyheder inden for motorcykeldæk 2020

  Der sker noget på markedet for motorcykeldæk! Nye maskiner og ændret køreadfærd skaber nye behov for os motorcyklister. I 2020 vil producenterne af motorcykeldæk igen kunne tilbyde det helt rigtige dæk til enhver motorcyklist. Selvfølgelig har vi dem alle til dig – og for at gøre dit valg nemmere, præsenterer vi årets hotteste modeller.

  Bridgestone: Innovationer til nicher og ekstreme krav
  Continental: Sporty på vejen – både på vejen og offroad
  Dunlop: En ny all-rounder til enhver form for kørsel
  Metzeler: Topsælgere, der skal relanceres i 2020
  Michelin: Med Power Experience i 2020


  Battlax Classic Racing CR11

  Navnet siger det hele: Det nye Bridgestone Battlax Classic Racing CR11 er specielt designet til den bedste baneperformance på klassiske cykler. Det har allerede bevist, at det tilbyder dette i FIM Europe Endurance Classic Cup. Flere teams stolede på dette nye produkt fra Bridgestone, og PoweRacing-JapAuto teamet sikrede sig deres første placering på podiet. Battlax Classic Racing CR11 varmer hurtigt op og kan klare våde overflader.

  Fra marts finder du også Battlax Classic Racing CR11 i vores butik.

  Battlax BT46

  Bridgestone Battlax BT45 har været en sikker optrædende inden for den klassiske sektor i 22 år. I 2020 blev designet videreudviklet ved hjælp af den nyeste teknologi for at skabe Battlax BT46. Dette krydslags touringdæk scorer højt med sin modernisering i forhold til feedback og håndtering. Det kompenserer også for forgængerens aldersrelaterede svagheder, når det gælder vådgreb.

  Forskellige størrelser til for- og baghjul er kun et enkelt klik væk.

  Battlax Racing Street RS11

  I 2020 får RS10 også en værdig efterfølger. Battlax Racing Street RS11 står for bedre greb og mere præcis håndtering – især ved nedlægninger. Det har tydeligvis sine styrker på racerbanen, men kan stadig køre på vejen.

  Bliv hængende - vi vil snart have Battlax Racing Street RS11 i vores sortiment.

  Battlecross E50 Extreme

  Så sent som sidste år lancerede Bridgestone med succes et nyt enduro-dæk, Battlecross E50. Et år senere er Battlecross E50 Extreme en videreudvikling til krævende enduro-race i det vanskeligste terræn. Det, der tæller mest af alt, er selvfølgelig greb og trækkraft.

  Du kan allerede se frem til Battlecross E50 Extreme!

  ContiSportAttack 4

  Continental tilføjer et frisk pust til supersport-segmentet. Sammenlignet med sin forgænger scorer ContiSportAttack 4 med en betydeligt større kontaktflade ved nedlægninger. Videreudviklingen har til formål at skabe endnu mere greb, præcision og håndtering, og dækket når nye og bedre resultater takket være BlackChili-blandingen.

  Klik her for at se ContiSportAttack 4 i butikken.

  ContiRaceAttack 2 Street

  Hvis det ikke er nok, er et dæk, der er velegnet til hverdagsbrug, et godt alternativ. Det nye ContiRaceAttack 2 Street er racing-dæk, der er godkendt til vej, og som nemt kan klare hverdagen på vejen. Det erstatter ContiRaceAttack Comp. End..

  Vi har allerede ContiRaceAttack 2 Street her til dig.

  TKC 70 Rocks

  Har du også en gang imellem et behov for at bevæge dig fra banen og ud i terrænet? Det nye TKC 70 Rocks er et crossover-dæk mellem Continental's etablerede TKC 70 og TKC 80 enduro-dæk. Det tilbyder dig en bedre offroad-performance end 70 og en bedre performance på vejen end 80. Dette gør det nye enduro-dæk fra Continental til et reelt alternativ for eventyrere på og uden for banen.

  Her kan du finde alle oplysninger om TKC 70 Rocks.

  ContiRoad

  Continental 2020 har også nyheder til touring sportsentusiaster i deres program. Det nye ContiRoad er klassificeret som et langdistancedæk mellem ContiRoadAttack 3 og dets forgænger ContiRoadAttack 2. Det indeholder de nyeste "Engineered in Germany"-teknologier til de tyndere tegnebøger.

  Du kan få ContiRoad gleich her.

  ContiStreet

  Sidst men ikke mindst er der noget til de mindre motorcykler, som også ønsker at køre med moderne dæk. Det nyudviklede ContiStreet diagonaldæk erstatter forgængeren ContiGO! i 2020. Dækkets design bygger på det veletablerede og flere gange prisbelønnede ContiRoadAttack 3, og ligesom dets forbillede fokuserer ContiStreet på pålidelighed, greb og holdbarhed.

  Hold øje med vores websted – ContiStreet er her snart.

  Mutant

  Dunlop lancerer et crossover-dæk med det nye Mutant. Regn, touring og bane – Dunlop lover topperformance under næsten alle vejrforhold med Mutant. Som multidæk er det godkendt til brug på touring enduros, naked bikes, scramblers og crossovers.

  Du kan finde det nye Dunlop Mutant her i butikken.

  Trailmax Meridian

  For eventyrere og opdagelsesrejsende introducerede Dunlop Trailmax Meridian i anden halvdel af 2019. Det er designet til at opfylde enduro-rytternes behov og give dem endnu mere frihed på vejen og offroad. Ifølge producenten ligger dækkets styrker i vådgrebet, sporty håndtering, kilometertal og offroad-muligheden.

  Dunlop Trailmax Meridian er allerede tilgængelig hos os..

  SPORTEC™ M9 RR

  Blandt supersport-fans er SPORTEC™ M7 RR noget helt særligt. For dem er dette en stor nyhed: Med SPORTEC™ M9 RR lancerer Metzeler en værdig efterfølger! Dækket bygger på forgængerens styrker og overgår det på alle områder ifølge producenten.

  Navnet SPORTEC™ står for hverdagsdæk til landevejssport, hvilket garanterer stor køreoplevelse, sikkerhed og alsidighed. Forkortelsen RR står for Road-Racing, og når man tænker på landevejsløb, tænker man uundgåeligt på det legendariske Tourist Trophy på Isle of Man, hvor Dean Harrison vandt Senior TT 2019 Race på METZELER-dæk. Men landevejsløb handler ikke kun om performance – dækkene skal også være sikre under uforudsigelige vejr – og vejforhold. Dette essentielle udgangspunkt for alle gode dæk til vejen var også det styrende princip for udviklingen af dette nye dæk fra METZELER og førte derfor til sloganet: "RIDE THE UNEXPECTED".

  Du kan finde den nye SPORTEC™ M9 RR i forskellige størrelser her i vores butik.

  ROADTEC™ 01 SE

  En anden Metzeler-topsælger får en ansigtsløftning. Med ROADTEC™ 01 SE udvider METZELER sit ROADTEC™ 01-udvalg med en særlig kraftfuld version. Vådhåndtering og kilometertal er fortsat de væsentlige styrker, men den nye model øger mærkbart de sporty egenskaber med endnu mere greb og smidighed. Derfor er det velegnet til supersport-ryttere, naked bikes og sporttour-ryttere.

  Profildesignet på ROADTEC™ 01 SE bygger på ROADTEC™ 01's profildesign. Til sammenligning er dækskulderen nu designet med et mere positivt slidbanemønster. Dette øger kontaktområdet med overfladen og giver maksimal ydeevne selv ved nedlægninger.

  Find den rigtige størrelse ROADTEC™ 01 SE her i vores butik.

  RACETEC™ TD Slick

  Du er på udkig efter en racerbane, og nyder du fordelene ved et slick uden at blive besværet af ekstra udstyr? Så har Metzeler en ny model til racerbanen til dig – RACETEC™ TD Slick<. Det lover fremragende performance, selv uden dækvarmere og særlig affjedring. Dette gør, at dækket er et særligt nemt at håndtere racerbane-slick.

  Et af de vigtigste elementer ved RACETEC™ TD Slick er en høj og konstant performance – selv efter gentagen brug. Dette giver også stor alsidighed, når det bruges forskellige baneflader og ved forskellige brugstemperaturer samt stor slidstyrke. Særligt praktisk er det, at for at modvirke ensidigt slid kan bagdækket monteres i begge køreretninger.

  Kommer snart til vores butik!

  ROADTEC™ Scooter

  ROADTEC™ 01, der længe har været etableret som et sportsdæk, er nu kommet ind i scootersegmentet. Det nye ROADTEC™ Scooter bygger på topsælgeren og er kendetegnet ved fleksibilitet og alsidighed og kan håndtere forskellige vejr- og temperaturforhold. Sammenlignet med tidligere scootermodeller giver det mere greb på våde og glatte veje, optimeret håndtering og dækker et bredere temperaturområde.

  Vi har allerede dit næste scooterdæk i vores butik – klik her.

  Power 5

  Den nye Michelin Power 5 sportsdæk skal erstatte Power RS og Power RS+ fra 2020 og er udviklet med en ny karkasse og nye gummiblandinger for maksimal køreglæde på offentlige veje. Det høje silicaindhold i de nye Power 5- gummiblandinger sikrer fremragende vådgreb og et højt kilometertal.

  Det nye supersportsdæk fra Michelin er allerede tilgængeligt hos os.

  Power GP

  Den nye MICHELIN Power GP supplerer Hypersport-serien som et supersport-dæk med en 50/50 køreprofil (vej/bane). Den nye karkasse sikrer Power GP optimeret håndtering. Gummiblandingerne er også blevet forbedret, og silica- og carbon-blackindholdet er blevet justeret. Sammenlignet med det nye Power 5 har Power GP en endnu lavere negativ procentdel på 6,5 %. De specialdesignede glatte zoner sikrer maksimalt greb og højt kilometertal i løbet.

  Passer det til dig? Så kan du finde Power GP her i vores butik

  Power Cup 2

  Det nye Power Cup 2 er endnu mere sporty: Det er godkendt til vej, men frem for alt rykker det virkelig på racerbanen. Alene slidbanemønsteret minder om et slick, og den nye blanding har også et højt indhold af carbon-black for maksimalt greb på tørre veje og konstant varmgreb. Det nye Power Cup 2 erstatter Power Cup Evo og er allerede det første dæk, der skal monteres på den nye KTM 890 Duke.

  Klik her for Power Cup 2..

  Power Slick 2

  Med det nye Power Slick 2 får det velkendte allround racerdæk Power Slick Evo en markant opgraderet efterfølger. Førstegangsbrugen af 2CT + Bi-Compound-teknologi på baghjulet med en ny blanding med et højt sodindhold er bevis på dette. Ikke desto mindre bevarer det nyudviklede plug&play slick til løbsdage og hobbyløb sine vigtigste egenskaber – nem håndtering, godt vejgreb, højt kilometertal – og med dækkets korte opvarmningstider opbygges hurtigt tillid til grebet på banen.

  Her hos os – snart med dig på banen!

  Commander III

  I cruiser-segmentet lancerer Michelin det nye Commander III i to versioner - Cruiser og Touring. I begge versioner er vejgreb og kilometertal hovedfokus. Netop med henblik på dette er gummiblandingerne blevet videreudviklet, og kontaktområdet ved nedlægninger er blevet udvidet med en ny kontur.

  Med 15 dimensioner dækker Commander III Cruiser en bred vifte for mange chopper- og cruisermodeller. Commander III Touring dækker tunge super-tourers behov og kan klare tunge belastninger.

  Begge modeller er allerede tilgængelige. Klik her für den Commander III Cruiser for Commander III Cruiser og her for Commander III Touring.

  City Grip 2

  For scooter-entusiaster tæller et godt greb på alle vejtyper – især under alle vejrforhold. Michelin ønsker at opfylde disse krav med den nye City Grip 2. Derfor har de udviklet en ny gummiblanding med højt silicaindhold, som sammen med det nye slidbanemønster med særlige "hajtandsområder” på slidbanen giver et godt vådgreb. Samtidig sikrer kombinationen af gummiforbindelse og slidbanedesign et højt kilometertal. Det nye City Grip 2 erstatter de velkendte City Grip og City Grip Winter, da det også er udstyret med M&S mærkning, som gør det til et yderst attraktivt alternativ til bymæssig brug i 32 dimensioner.

  Mange dimensioner af den nye City Grip 2 kan allerede findes her.

  Starcross 5 Mini

  Fordi unge motocrossryttere forventer den samme performance fra deres dæk som deres idoler på de store maskiner, har Michelin udvidet sit sortiment af junior cross dæk med en variant af StarCross 5-serien. Det nye StarCross 5 Mini har samme DNA som StarCross 5 Medium og dækker en bred vifte af terræn og grebsniveauer. Der er investeret to år i udviklingen af denne nye serie, hvilket har resulteret i en attraktiv blanding af et godt greb og lang dæklevetid.

  Startcross 5 Mini vil snart være tilgængelig i vores butik.

  Enduro Xtrem

  De hårdeste betingelser er almindelige ved ekstrem-begivenheder som fx. Erzbergrodeo, Romaniacs og GetzenRodeo. Der fokuseres på dækkets greb, trækkraft og holdbarhed. Det nye Michelin Enduro Xtrem bagdæk er resultatet af tre års forskning og udvikling, og dækket er designet til at give et fremragende greb på de mest krævende overflader. Ud over trækkraft er slidsmodstand et andet vigtigt aspekt ved dette nye dæk, hvilket giver den bedste chance for succes for enduro-racere. Allerede i 2019 blev Manuel Lettenbichler (KTM) verdensmester i WESS Ultimate Enduro World Championship med MICHELIN Enduro Xtrem. Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Teamet med rytteren Graham Jarvis sætter også deres lid til det nye Enduro Xtrem fra Michelin.

  Hos os finder du snart Enduro Xtrem til dine mest udfordrende missioner.

  Vi anvender cookies. Ved at bruge siden accepterer du denne anvendelse.
  OK