Bridgestone W01 Regen / Soft

  W01 Regen / Soft
  Bridgestone  W01 Regen / Soft
  Bridgestone

  Der er ingen grund til at frygte en våd løbsweekend eller en regnfuld trackday, når du nu kan nyde den på Bridgestones nye Battlax Racing våddæk!

  Vinder under våde forhold

  Kør din motorcykel på dette, så kører på det dæk, der nogensinde kommer nærmest det punkt, hvor teknologien kommer fra til at begynde med. Nogle ville kalde det for en urimelig fordel. Vi kalder det for W01.

  Sikkert greb

  W01 giver dig feedback og greb, så du føler dig 100 % sikker i enhver krængningsvinkel, selv på de vådeste underlag.

  Uovertruffen vandafledning

  Vådt underlag? Hvilket vådt underlag? Du vil undre dig over, hvor det våde underlag er blevet af, når du kører på W01. De drænende riller og mønsterdesignet leder vandet væk fra kontaktfladen hurtigere end nogensinde før.

  Optimale køreegenskaber og præcision

  Optimering af stivheden mellem for- og bagdæk giver ideel mønsterdeformation for optimale køreegenskaber til nutidens kraftige løbsmotorcykler.

  Hurtigere opvarmning

  Bridgestones test viser, at W01 med det samme vil hjælpe dig at forbedre dine gennemsnitlige omgangstider og få hurtigere 'bedste omgangstider' end dækkets forgænger!


  DKK 1.159

  tilgængelig
  Priser inkluderer moms og levering i Danmark
  Gratis levering*
  Levering: 2 - 5 arbejdsdage**
  30 dage tilbagesendelsespolitik
  Cirka 850 monteringspartnere
  *Priserne gælder (med mindre andet er nævnt) pr. Styks incl. moms, men excl. fragt inden for Danmark.
  **Mere end 90% af vores ordrer nå frem til kunden i den angivne leveringstid.
  Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.